שיטת גת גורן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/06/2011 | 23:18 | מאת: שמואל

שמעתי לאחרונה על שיטת גת-גורן. האם אפשר לקבל הסבר עלמה מדובר? האם זו שיטה מקובלת לטיפול בהגדלת הערמונית, והאם היא מומלצת?

השיטה לא מוכרת בספרות האורולוגית העולמית . אישית אני מכיר 2 חולים שטופלו ובאו לאחר מכן לניתוח כי לא היתה הצלחה לטיפול. מדובר בשיטה של צינטור כלי דם באיזור האגן ולפי התאוריה תהיה הקטנה של הערמונית. לא שמעתי על מיקרים שהצליחו.

02/07/2012 | 02:30 | מאת: ארז

הנה אחד המאמרים http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1439-0272.2008.00883.x/full מדוע כתבת שלא מוכרת?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת