גודל ערמונית - בן 42

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/06/2011 | 21:23 | מאת: שאול

שלום, אני בן 42, בריא. משקל 77. מעל 5 שנים שיש לי הפרעות בשתן. (קם מספר פעמים בלילה) יש לציין שאני שותה המון במהלך היום. (עובד במשרד) לאחרונה הוציאו לי אבנים (בגודלים 1.5 ו-1.4 ס"מ) משלפוחית השתן בביצוע ציסטוסקופיה. עשיתי US וכתבו לי שיש לי ערמונית בגודל 40 סמ"ק. ומאז נדדה שנתי. האם הגודל הזה נורמלי? או מצריך טיפול? המון תודות, שאול

הגודל אינו קובע. חשוב האם יש שארית שתן גדולה ? האם יש הפרעה חסימתית ?מה הסיבה לאבנים בשלפוחית ?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת