בעיה באשכים וערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/06/2011 | 14:09 | מאת: בני

אני נמצא כרגע בהודו. לפני כחודש וחצי החלו לכאוב לי האשכים, כמו כן בליווי בכאבים באזור הערמונית, וכאבים בקצה איבר המין, במיוחד כאשר אני מתאפק עם יציאות. יש לציין שיש לי עבר לא מזהיר בכל מה שקשור למערכת הערמונית וב3 שנים האחרונות סבלתי כמה וכמה פעמים מדלקת בערמונית, וחיידק בזרע, כאשר כל פעם לקחתי אנטיביוטיקה. בגלל זה לפני הטיול הצטיידתי מראש בדוקסילין למקרה והבעיה תחזור. לאחר הופעת הבעיה לקחתי דוקסילין למשך עשרה ימים, פעמיים ביום. לצערי הכדור לא עזר, והתסמינים קצת השתנו בימים האחרונים. הערמונית כבר לא כואבת לי,והכאבים באשכים חזקים יותר ( בעיקר צד שמאל) וכבר יומיים ברצף במהלך הליכה רגילה ברחוב התחילו לצאת הפרשות, לא סמיכות, ובכמות יחסית גדולה. כשאני אומר גדולה אני מתכוון לכך שאזור גדול מאוד של התחתונים ממש נרטב. כמו כן אני לא מרגיש שום דבר כשיש הפרשה, אני פשוט מגלה את זה פתאום כשהתחתונים רטובים.חשוב לציין שההפרשות החלו רק לאחר שהתחלתי להסתובב בחוץ בחום. כשישבתי ונחתי בחדר לפני, או במהלך הלילה לא קרה כלום, זה הופיע פעמיים ברגע שהתחלתי להסתובב בחוץ. מחר אני הולך לבית חולים, בתקווה שיהיה שם מישהו רציני לטפל בי, אך מלבד זאת אני אשמח לשמוע את דעתך. תודה.

12/06/2011 | 14:17 | מאת: בני

חשוב עוד לציין שכל הסיפור הנוכחי החל לאחר טרק בין ההרים עם ציוד על הגב של 15 יום, אך בגלל שעברתי ניתוח שבר בגיל 4 האופציה של כילה נראת לי פחות ריאלית

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת