התיעצות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

15/03/2011 | 07:43 | מאת: יעקב

רציתי לברר לגבי הקרנות לאחר ניתוח רדיקאלי של הערמונית בגלל גידול ממוקם ללא פריצה והשאלה 1-מספר ההקרנות{ האם אותם הימים 35 סידרות הקימות ללא קשר עם הניתוח} ?2-תופעות הלואי? 3- האם שיטת hifu {החדרת גרגירים רדיו אקטיבים} מתאימה? 4-האם לאחר ההקרנות סימן שהטיפול הצליח והמחלה מאחורי? תודה ויום נעים

מספר ההקרנות ייקבע ע"י רופא אונקולוג שמבצע את ההקרנות.כ"כ ממליץ לך לשאול אותו ישירות לגבי תופעות לואי.שיטת HIFU יכולה להתאים אך כל מקרה לגופו. שיטת החדרת גרגירים ברכיטרפיה איננה מתאימה למקרים שנותחו.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת