psa139.7

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/02/2011 | 10:15 | מאת: אור

בעלי בן 54,יצא בבדיקה PSA139.7 ובביופסעה ממדי הערמונית רוחב 44 מ"מ גובה 30 מ"מ אורך 55 מ"מ נפח 40.4 סמ"ק. קופסית משובשת.איזורים היפואקוגניים PZ.בעוד חודש יהיו תשובות לביופסיה, על פניו זה לא ניראה טוב, אשמח אם תוכל לעזור בפענוח הממצאים. תודה

יש להמתין לתוצאת הביופסיה , בינתיים ממליץ על ביצוע CT וכן מיפוי עצמות.

21/02/2011 | 22:08 | מאת: אור

שלום רב, בעקבות כאבים בכתף בוצע MRI ובוצעו בדיקות הדם ואז התגלו הערכים הגבוהים.לפני שנה הבדיקה הייתה תקינה,מה זב יכול להיות?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת