מזלזלים בך

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/12/2010 | 12:22 | מאת: רונן כברי

שלום לך ד"ר הייתי אצל שני מנהלי מחלקות אורולוגיות (אחד מהם פרופסור) בגלל ערמונית שפירה מוגדלת ושאלתי אותם לגבי ה"שיטה" שלך. בלשון עדינה אומר לך שהם אמרו שמדובר בשיטה שאין לה כל עדיפות על שיטות מקובלות אחרות ומסע הפרסום העצמי שלך הפך להיות פתטי. הם די מגחכים עלייך.

הקנאה אוכלת אותם.מנסים כל מיני צורות ללכלך אותי. התוצאות מדברות בעד עצמן.אתה מוזמן לבוא לשמוע להתרשם .עם עובדות אין להתווכח. לפני שנים ניתחתי פרופסור מאוד מכובד וכאשר סיפרתי לו כי " הקולגות " מלכלכים עלי , אמר לי כי זה הסימן שאני מצליח ועושה דברים גדולים. ו

תרבו חכמה ואל תרפו כי היא חייכם וממנה תוצאות חיים. הזהרו בכבוד חבריכם כי בכבודם הם תכובדו גם אתם. דברי הברית האלה קרובים אליכם מאוד בפיכם ובלבבכם לעשותם. ועניתם אמן. ציטוט משבועת הרופא. הבינות עם מי אתה מדבר ?

17/12/2010 | 18:33 | מאת: יעקב

אין כמוך יחיד ומיוחד, חברך

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת