cpps-דלקת בערמונית לא חיידקית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/10/2010 | 11:40 | מאת: אבי

שלום , אני בן 29 וסובל שלוש שנים מכאבים באזור האגן והאשכים בישיבה. כשזה התחיל לקחתי שבועיים טרבין שלא עזרו וחוץ מזה לא לקחתי כלל אנטיביוטיקה. מנסיונך,עד כמה טיפול בחימום יכול לעזור?

22/10/2010 | 11:54 | מאת: אליהו

דוקטור כץ חסיד של שיטת החימום. רק שהוא יקרן מעט........ נסה את השיטה ממליץ בחום

22/10/2010 | 13:29 | מאת: אבי

אליהו, אשמח לדעת מאילו תסמינים סבלת ובכמה עזר הטיפול(בהנחה שאתה מדבר מנסיונך האישי) כי אני כבר די מיואש.

באחוז גבוה יש שיפור ניכר עד היעלמות הכאבים.

02/12/2010 | 14:31 | מאת: דוד

מה לגבי עקרות לאחר הטיפול??? או שפיכה אחורית??? האם יש לחימום תופעות לוואי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת