טיפול לפרוסטטייסיס לא בקטקרילי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/10/2010 | 13:25 | מאת: מימי

שלום דוקטור, האם שמעת על טיפול בשם דיותרמיה לטיפול במחלה? היכן ניתן ומה עלויות. דבר נוסף... מה השפעה של חום על המחלה? האם הרפא מכיר דברים שכאלה?

הטיפול בחימום לערמונית מבוצע וידוע מזה מספר שנים עם תוצאות טובות . אין עבודות מדעיות המסבירות את השיפור בתלונות החולים, אך עם עובדות קשה להתווכח. הטיפולים מבוצעים ע"י מספר אורולוגים באופן פרטי . . גם במספר בתי חולים ציבוריים כגון וולפסון בחולון ברזילי באשקלון וכן רמב"ם בחיפה.

17/10/2010 | 18:20 | מאת: הרצל

באחד התשובות שכתבת בעבר ציינת שהטיפול בחום יעיל עם אנטיביוטיקה. שאלתי היא במידה והמחלה היא לא בקטרילית מדוע אתה ממליץ בכל זאת על אנטיביוטיקה? ומה פרק הזמן שצריך לקחת לפני ואחרי? או שעדיף לקבל זריקה וזהו?? תודה על הסבלנות שלך במענה לשאלות החולים, הרצל

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת