פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/10/2010 | 14:23 | מאת: דוד

שלום דוקטור ראשית הרשה לי להודות לך על תשובותיך הסבלניות והרציניות בפורום זה. בן 31 חולה בפרוסטטיטיס כרוני מזה חצי שנה. טופלתי באופלודקס שבועיים ציטרופלוקסצין + פרוקטוגליבנול + פרמיקסון כ3 חודשיים אם שיפור משמעותי (גם עי חימום). לאחרונה תוך כדי טיפול בציטרופלוקסצין חזרה הדלקת. בנוסף גם יש תגובה שלילית של הקיבה לטיפול. האורולוג המליץ לי להפסיק את הטיפול עד שהגוף יתנקה. האם אוכל להמשיך להשתמש בציטרופלוקסצין לאחר הניקוי? האם יש טעם להמשיך הטיפול באנטיביוטיקה? עוד שאלה שמאוד מטרידה אותי ואשמח לקבל תשובה כנה ממך בהסתמך על ניסיונך האישי מה אורך החיים הממוצע של המחלה? האם המחלה תלווה אותי לאורך כל חיי? מה סיכויי ההצלחה בטיפול במחלה זו? תודה מראש דוד

כן . אפשר להמשיך בטיפול למשך 6 חודשים במינון של כדור 1 ליום + חימום מקומי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת