גודל הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/08/2010 | 18:38 | מאת: יואל

אני בן 55. מהו גודל ערמונית נורמלי לאדם בגילי? מהו גודל ערמונית שגדול מהנורמלי ושצריך להתחיל להדאיג אותי ולחפש טיפול מתאים?

לגודל אין משמעות אם אין לך הפרעות במתן שתן. כ- 30 גרם בגילך .

04/12/2012 | 11:09 | מאת: בלעום מוחמד

אני בן 58 סובל ממחלת MS מטופל באיטרפרון עקב השתנה מרובה ללט טפטוף בוצע סונר כליות וערמונית כליה ימין תקינה כליה שמאל תקינה הודגמה ציסטה קורטיקלית פשוטה בקוטר 0.8 ס"מ ללא עדות להידרונפרוזיס ערמונית בגודל 2.5 *3.5 *3.4 *ס"מ בנפי\ח 15.4 סמ"ק השאלה שלי האם הבדיקה תקינה של גודל הערמונית ומה אפשר לעשות אני מודרג מאוד אם תוכלו לענות על השאלה תודה מראש

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת