שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/07/2010 | 18:17 | מאת: יהודית

שלום רב, אבא שלי בן 64 ויש לו בלוטה ערמונית שמשקלה 42 גרם. בנוסף הוא קם 3 פעמים בלילה להשתין והזרם איטי ומשאיר צריבה. האם מצבו קל? בינוני? מה ניתן לעשות? (בנוסף וליתר בטחון הוא סובל מגזים, כולסטרול ונטייה ללחץ בעיניים). אודה לקבלת תשובה.

ממליץ לקחת את אבא לבדיקה ע"י אורולוג , לבדוק ערכי פסא , לבדוק דרך פי הטבעת את הערמונית , לבדוק שארית שתן לאחר התרוקנות ורק אז יהיה אפשר לומר מה צריך לעשות. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת