שקע בזרע דחוףףףףףףף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

15/07/2010 | 03:34 | מאת: דורון

בוקר טוב. אני בן 44 לאחר כשנה עברתי ניתוח "דיפרטיקוליטיס"(פתיחת בטן)ובימים האחרונים אני מגלה כתמים חומים בזרע.האם זה קשור? 1. מה זה? 2. האם זה מסוכן? 3.זה קשור לכאבי בטן שיש לי בזמן האחרון? אנה עזור לי בבקשה נ.ב אני הולך לעשות בדיקת שתן ולהיתיעצות אצל אורולוג באזור מגוריי אני מבקש לקבל את חוות דעתך

נראה שאתה עושה את הדבר הנכון בדיקה ע"י אורולוג. בינתיים הירגע מדובר כנראה בדימום קל. לא נראה שיש קשר לניתוח שעברת.

16/07/2010 | 01:15 | מאת: דורון

שלום כתוצאה מימה יכול להיות דימום?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת