טמסולין-תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/07/2010 | 22:15 | מאת: מייק

לפני כמה ימים קיבלתי התרופה בפעם ראשונה לטיפול בזרם חלש ודחיפות במתן שתן.כנראה כתופעת לוואי יש לי בעיה בשפיכת זרע. האם להפסיק לקיחת התרופה או שזו תופעת לוואי שתחלוף במהרה? תודה

09/07/2010 | 10:41 | מאת: יעקב לא רופא ולא מטפל

למייק שלום. אצל גברים הנוטלים אומניק התופעה של בעייה בשפיכה מוכרת למרות שבדף המידע כתוב רק על ירידה בחשק המיני התופעה לא תחלוף ואף תחריף , יתרונה של התרופה (אומניק)הוא שהיא נסבלת טוב יותר משאר התרופות ממשפחת חוסמי אלפא.אומניק משפיעה פחות על לחץ הדם ולכן קל יותר להסתגל אליה. אני מטופל כבר למעלה מעשר שנים בתרופה שנקראת היטרין עם תוצאות מצויינות וללא תופעות לוואי . ההסתגלות להיטרין ארוכה יותר אבל שווה לנסות. אריכות ימים בבריאות. יעקב.

06/06/2012 | 08:16 | מאת: אבי

אני משתמש בתמסולין שנים אחדות. בעיות הערמונית כמעט אינן מורגשות. לעומת זאת יש התמעטות רצופה בכמות הזרע. לאחרונה קרה לי שחוויתי אורגזמה "יבשה" ללא שפיכה. האורולוג אמר לי שזאת עשויה להיות תופעת לוואי. האם התופעה ידועה?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת