דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/07/2010 | 13:16 | מאת: דוד

לפני 8 חודשים הופיע חום גבוה וצמרמורות.אובחנה דלקת בערמונית .טופלתי בסיפרוקסין 3 שבועות,אך זה חזר.בדוקסלין אוגמנטין ואמיקין גם 3שבועות ושוב חזר.אני סובל מאוד.לפני כחודש התגלה בנוזל הערמונית חיידק סטפיליקוקוס אפידרמידיס ומקבל רספרין פורטה כרגע.האם חימום יעיל??אני סובל ולא מתפקד מאזהאם חימום אינו יכול להחמיר המצב???

באופן כללי , בד"כ חימום של הערמונית הינו יעיל. אך כמובן כל מקרה לגופו ויש צורך בבדיקה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת