קומדין

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/06/2010 | 10:07 | מאת: דוב

שלום לדוקטור אני מבקש מימכה לדעת האם קומדיןיכול להפריעה למערכת השטן ולכליאות .אני לוקח xsatral10.לפני 4ימים פיטעום היתחלתי לתת שטן כמעת בלי לחץ יוצא בקושי . האם הקומדין שאני לוקח אותו מי לפני 4שנים משםיעוצריך להכליף את המינון או................. תודה על תשובתך דוב

09/06/2010 | 14:41 | מאת: יעקב לא רופא ולא מטפל

לדוב שלום. במאגר המידע על התרופות אין התייחסות של ה. שפעת הקומדין על הכליות ומערכת השתן,לכן סביר להניח שלא הקומדין מפריע להשתנה. הקסטרל יכול רק לעזור להשתנה אבל לא להפריע. גם בבדיקה לתגובות בין של שתי התרופות נמצא כי אין הפרעה מזיקה. אריכות ימים בבריאות . יעקב.

לא ידוע על קשר בין קומדין לבין מתו שתן או ערמונית.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת