לד"ר אריאלי ולדני

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/01/2002 | 22:52 | מאת: שואלת

שלום לכם תודה מקרב לב על תשובותיכם נכון, הפניתי את תשומת לבו של הרופא המטפל על ההכנה הזוגית הדרושה לפני ניתוח כריתה ראדיקלית חשוב להתייחס לגיל המנותח ולתוצאות השלכתיות לאחר הניתוח. כריתה ראדיקלית דורשת הכנה נפשית זוגית. ואם אין התאמה לנושא יש לחשוב על דרך אחרת במקום כריתה. התוצאות ההשלכתיות יכולות לגרום לנכות לא רק פיזית: וכאן מתאים המשפט הניתוח הצליח והחולה ........... אנחנו מתמודדים עם הבעיה ויש בנו פתיחות אבל הדרך קשה מאוד. מאחר והאורגזמה חלשה אין גם הנאה ואין רצון לנסות ולהתמיד. דני לא הבנתי איך הג'ל יכול לעזור כאשר מדובר באין אונות אשמח אם תפרט. תודה

17/01/2002 | 08:26 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אם את אומרת שאין לגבר אורגזמה, זה מסבך את הבעיה. אם מותר לי להיות בוטה מאד, הייתי ממליץ לנסות אם "אוננות" עצמית או בעזרתך (וכאן שוב נכנס הג'ל לתמונה) יכול להביא את הגבר לאורגזמה. בין כה וכה הייתי ממליץ לחפש יעוץ סקסולוגי. אם יעוץ יכול להחזיר את ההנאה לחיי המין זה שוה את המאמץ. לי בתור אחד שאיננו איש מקצוע קשה להביא המלצות יותר מפורטות. מה שאני כן יכול להמליץ שתדריכי את בן זוגך מה הוא יכול לעשות כדי להביא אותך לידי סיפוק. אין טעם שאת תהיי מתוסכלת מינית. נסו לקבל את הבעיה ברוח טובה ועם הרבה אהבה. זכרו גם שיתכן ששיטת טיפול שבן זוגך עבר נתנה סיכוי הטוב ביותר להחלמה. להלן קישור לרשימת מטפלים מיניים חברי אגוד מטפלים מיניים http://www.itam.org.il/members/members_list.htm לתשומת לב מיוחדת, רשימת המרפאות הציבוריות בהם מטפלים חברי "איטם" אני מניח שרצוי לבחור מרפאה בה יש גם אורולוג. http://www.itam.org.il/main/public_clinic.htm כדאי לשאול בטלפון גם מחירים. מאחל לכם הרבה שנים של אהבה והנאה הדדית.

23/01/2002 | 00:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשואלת שלום זאת בדיוק הסיבה שאני מעוניין שאנשים יגיעו אלינו לקבוצת התמיכה לפני הטיפול כדי לקבל את מירב המידע ולהפגש עם אנשים שעברו כבר ניתוח או טיפול. עדיין לא מאוחר, היינכם מוזמנים להצטרף לקבוצה ב- 30.1.02 שעה 17.00 רח' רביבים 7 גבעתיים. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת