דלקת הערמונית - אנא עיזרו\יעצו לי..

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/10/2007 | 13:21 | מאת: רוני

שלום רב, אני בן 36 , נשוי. לאחרונה , עקב הופעת לוקוציטים בזרע , אובחנה אצלי דלקת הערמונית. תרבית זרע - שלילית תרבית שתן - שלילית קיבלתי שבועיים אנטיביוטיקה ללא הועיל. בנקודה זאת נאמר לי: במצב בו תרביות שליליות ויש דלקת נותנים אנטיביוטיקה לשבועיים, אם זה לא עוזר, אין כל כך מה לעשות ויש לעקוב אחר נסיגה או התגברות הדלקת זה לא כל כך מקובלו עלי , אנא רוצה לטפל בדלקת , ואשמח לכל מידע שתייעצו לי בדבר בדיקות נוספות שעלי לדרוש ( מהן ? ) , טיפים , וטיפולים אפשריים. תודה רוני.

31/10/2007 | 15:07 | מאת: יעקב

לרוני. אם אין ממצא בבדיקות , הדלקת מוגדרת אבקטריאלית ( ללא ממצא) כך שאנטיביוטיקה לא עוזרת. מצורף קישור להסבר על המחלה. לצערי אין טיפול שמתאים לכל החולים. כל אחד מתמודד עם הסימפטומים בצורה שונה. אם אין לך כאבים או הפרשות או צריבה במתן שתן אתה בר מזל. אם יש לך כאבים תנסה לחפש מה מרגיע אותך. אריכות ימים בבריאות. יעקב. http://www.tonypharm.com/he/news.asp

31/10/2007 | 15:03 | מאת: רון

בס"ד שלום לך אני ממליץ לך להתקשר למרפאת ממר"מ באשדוד ולקבוע תור לדר' בן סימון. הוא נטורופט מוסמך שמטפל בבעיות ערמונית עם ההצלחה גבוה. הטלפונים : 8660683 - 08 86606672 - 08 ניתן להשאיר הודעה

31/10/2007 | 19:55 | מאת: משה

שלום שאלה לי אל ד"ר אריאלי:האם רכיבה מרובה על אפניים יכולה להעלות ערכים של PSA ? תודה

13/11/2007 | 10:45 | מאת: גד

ואני ממליץ על מס'ז של הערמונית. לי עזר מאוד ד"ר גרינברג, מקבל בפתח תקווה: 03-9049180 גד

29/12/2007 | 01:21 | מאת: יואל

רוני שלום. אני סובל מדלקת כרונית בערמונית כבר 20 שנה. אני בן 60. לצערי ולצערך זאת מחלה שאין לה שום טיפול ממשי לא בארץ ולא בעולם כולו. אני ניסיתי כבר את הכל. אין לי אלא להצטרף לתשובתו של יעקב שאתה "בר מזל" אם אין לך תלונות של כאבים /צריבות,הפרעות במתן שתן או ריצות תכופות לשרותים. את תתפתה לכל מיני שרלטנים שמבטיחים לך כי יעזרו לך. הם בדרך כלל עוזרים רק לעצמם.אם תרצה לקבל עוד אינפורמציה כתוב למייל שלי ישירות או תתקשר ל 052-4841947 ואשמח לעזור לך בטיפים וכו'. תרגעש טוב,יואל

01/11/2007 | 14:31 | מאת: יריב

כאח לחולה במחלה ממליץ בחום על דר' קיסרי מברזילי, אחי מתגורר במרכז והגיע עד לשם ומברך אותו בכל יום.

02/11/2007 | 15:49 | מאת: כוכבה

פנה לדר' קיסרי, בבית חולים ברזילי. הוא משתמש בהתקן חדש בשיטה של חום. ממליצה בכל לב, התוצאה אצל אחי מדהימה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת