הקרנות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/01/2002 | 07:57 | מאת: יאיר

שלום במהלך ההקרנות בסרטן הערמונית התגבר מתן השתן, אחת לשעה בלילה ואחת לשעתיים ביום. כמה זמן תופעה זו אמורה להמשיך? כמה זמן לאחר סיום ההקרנות צריך להתחיל במעקב והאם אצל אורולוג או אונקולוג? תודה

15/01/2002 | 23:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליאיר שלום תכיפות בהשתנה היינה תופעה רגילה לאחר הקרנות. מומלץ על שתיה מרובה של מים מינרליים. אם יש גם צריבה אפשר להוסיף טיפול בכדורי סדורל.לרוב התופעה נעלמת מעצמה תוך 2-3 חודשים. הייתי חוזר על PSA 3 חדשים מגמר ההקרנות. האם קיבלת במקביל גם טיפול הורמונלי? מה הייתה רמת ה- PSA לפני תחילת הטיפול? אני מציע לך להצטרף לקבוצת התמיכה שלנו לחולי סרטן הערמונית . לילה טוב ד"ר אריאלי

16/01/2002 | 10:14 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

" קבוצת התמיכה לחולי סרטן הערמונית". ,7,רח' רביבים, גבעתיים, 17.00 ביום ד האחרון בחודש קישור לכתבה בנידון http://doctors.co.il/news/789/ יש גם אפשרות לשיחה טלפונית 1800250270 כל יום ב' משעה 15.00-18.00. אבל קשה לקבל את הקו.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת