דם בזרע

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/01/2002 | 15:19 | מאת: אבי

אני מודאג כ10 ימים מדמם מהזרע האם סימן למשהוא? בבדיקת דם cea2,0 ---psa3,7 אני בן 40 וזה הפעם הראשונה שזה קורא לי בus הערמונית מוגדלת כ38ממ הרופא רוצה לשלוח אותי לus רקטאלי ובמידת הצורך ביופסיה של הערמונית האם יש צורך בזה? לא יכול להיות רק דלקת ?כמו כן ניתנה לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 לאחר 5 ימים שלקחתי טרביד ולא הפסיק הדימם. ממה ניגרם הדימום? אודה לך על תשובתך המהירה

13/01/2002 | 21:27 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בפורום אורולוגיה היו שני מקרים דומים, תנסה לראות אותם וגם תשאל שם.

14/01/2002 | 18:15 | מאת: אבי

המקרה זה שלי .מרוב דאגה פניתי לכל כיוון אפשרי על מנת לקבל תשובה כל שהיא

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת