דאגה לאבא

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/01/2002 | 14:53 | מאת: שירז

שלום, בהמשך לשיחתנו הקודמת. אבי ביצע בדיקת PSA פעם אחת ויחידה לפני כ-חודשיים וחצי ואכן התוצאה היתה 144. מאז כאמור כחודשיים וחצי הוא מטופל בכדורי קסודקס וזריקה אחת לשלושה חודשים שאותה בינתיים הוא קיבל פעם אחת. לפי דבריו הוא מרגיש טוב והכאבים באזור המותניים בזמן מתן שתן חלפו. אכן העובדה שנעשתה בדיקת דם אחת בלבד תמוהה בעיני והלוואי וזו טעות. אך היום הוא עשה בדיקת דם שניה לברור על השפעת הכדורים. אנו המישפחה מאד מאד דואגים ומקווים לתוצאות טובות. בנוגע לקבוצת התמיכה - סיפרתי לו על כך אך הוא איננו מעוניין. אני יודעת כי זה יכול מאד להועיל אך אינני מצליחה לשכנע אותו להגיע. טענתו היא כי העניין עדיין מאד מאד "טרי" והשוק הראשוני עדיין לא חלף והוא אינו בשל לכך.

06/01/2002 | 18:15 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אל תלחצי עליו בנידון. זה יכול להועיל אבל אינו בעל חשיבות עליונה, ויותר חשוב שיהיה במצב רוח רגוע ככל האפשר. כדאי שתחזרי כשתהיה תוצאה של בדיקת PSA . מאחל לכם כל טוב דני

09/01/2002 | 00:15 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשירז שלום כאשר תדעי מה התוצאה של הPSA החדשה אנא כתבי לנו. אם אביך יחליט באיזה שהו שלב להצטרף אלינו גם יותר מאוחר , עדיין השערים פתוחים עבורו. אם לא, כבודו במקומו מונח. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת