פורום חדש

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

29/03/2001 | 18:33 | מאת: יוסי רוסמן

לכל הגולשים שלום. אני שמח להודיע שבמזל טוב נפתח באתר דוקטורס פורום חדש. הפורום נקרא :"פורום מחלות הערמונית" וניתן להגיע עליו דרך הלינק הבא: http://doctors.co.il/forums/list.php?f=104 הפורום ינוהל ע"י ד"ר יוסף אריאלי - אורולוג בכיר, ויעסוק במחלות הערמונית בכלל וסרטן הערמונית בפרט. הפורום ישים דגש על טיפול וחיזוק נפשי לחולים, עידכונים רפואים וכמובן מענה רפואי לשאלות הגולשים. שלכם יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

29/03/2001 | 18:51 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליוסי שלום רב! מודה לך מאוד על התמיכה ברופאים ,על העזרה והעדוד. אם תוכל לשלוח לי הודעה גם לדואר האלקטרוני שלי . ראה מכתבי לד"ר זינגר. בכבוד רב, ד"ר אריאלי

29/03/2001 | 22:04 | מאת: הסקרן

מה דעתכם בהשתתפותם של מטפלים / מרפאים המשתפים את דיעותיהם בהבט הטבעי, הנפשי, הרוחני והקליני של המחלות?

30/03/2001 | 19:10 | מאת: דני

אין לי הכתובת כתובתי: [email protected] אני חושב שכל המנחים של הפורומים עושים ממש עבודת קודש.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת