בקשת תשובות להודעות שלא נענו

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/12/2001 | 09:36 | מאת: שירז

בתאריך 25.12.01 ובתאריך 23.12.01 שאלתי מספר שאלות אשר לא נענו מאחר וכבר עברו לעמוד הקודם אשמח לקבל את התייחסותו של ד"ר אריאלי

31/12/2001 | 19:10 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בשאלתך האחרונה כתבת כאילו מאוחר מדי להוסיף לך פרטים וכבר באותו יום אתם נפגשים עם הרופא המטפל. אני מציע שתחזרי על השאלות שנשארו אחרי הפגישה עם האורולוג וגם תכתבי מה היו המלצותיו. אני אנסה להשאיר את השאלה בראש הדף אם היא תדחק שוב לדף אחר. ראי נא בכמה הודעות אחרונות של דר' אריאלי שהוא מוכן לקבל שאלות דחופות בפקס. מאחל לכם שנה אזרחית טובה וביחוד בריאה. לקראת סוף החודש אני ממליץ לבוא לפגישה. קרוב שלי שהיה בפגישה דווח לי שלמד שם לא מעט. אני בעצמי אובחנתי כ"לא ממאיר" והפגישות היא לחולהי סרטן הערמונית וכיס השתן, לכן אני לא מבקר בפגישות. בנוסף אני גר בצפון הארץ.

02/01/2002 | 22:24 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום בשלב הזה הפגישות הם לחולי סרטן הערמונית בלבד. הקבוצה של סרטן כיס השתן היא כרגע בשלבי התארגנות. ברגע שהפגישות יתחילו ממש אודיע לכם. אני החלטתי להקדיש יותר זמן לפורום מחלות הערמונית. אני מאד מקווה ישמצא לי מחליף בפורום אורולוגיה בהקדם - אני לא עומד בעומס של שניהם. ביי ד"ר אריאלי

02/01/2002 | 22:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשירז שלום אני ממש מצטער על שקפצתי דף. אני רואה שאלות שלך מפזרות . תעשה לי טובה תכתוב את הכל מסודר מהתחלה עד הסוף: גיל, תשובה פטולוגית מדוייקת, תשובה מדוייקת של CT ומיפוי עצמות. בלי נדר אשתדל גם לענות בהתאם. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת