דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

26/12/2001 | 14:38 | מאת: שלום

לד"ר אריאלי שלום רב כאחד שסובל מדלקת כרונית בערמונית לא בקטריאלית לאחרונה התחלתי לקחת תוסף מזון מולטי ויטמין משולב עם גינסינג סבירי + גינקו בילובה + Q10 מאז יש לי החמרה בערמונית השאלה האים יכול להיות שהגינסינג סבירי גרם לכך או זה צירוף מקרים תודה

27/12/2001 | 08:23 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שהרופא יענה, אם היא יגיע לכך: לעניות דעתי לגינסנג (אם יש לא השפעה בכלל) אמורה להיות השפעה הדומה לזו של הורמונים מסויימים. אם קביעה זו של ספקי התוסף צודקת יכולה להיות השפעה שלילית כפי שאתה מרגיש. למה לא תתיעץ בדיאטן/ית בקופת החולים שלך, איזה תוספים מתאימים עבורך.

27/12/2001 | 08:37 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עוד דבר: אם אתה קורא אנגלית אפנה תשומת לבך לאתר שהומלץ ע'י אחד מחברי הפורום בשם דוד: http://www.prostatitis.org יש שם מידע מענין - אבל כמו לכל מידע באיטרנט (כולל מה שאני כותב) צריך התיחסות ספקנית.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת