בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/12/2001 | 09:03 | מאת: שירז

שלום, בהמשך להודעתי הקודמת - הפגישה שלנו עם הרופא היא מחר ולכן לא נוכל להגיע לפגישת התמיכה. לכן,שוב אחזור על בקשתי הקודמת לעזרה . כל מי שיכול לעזור בקצת "טיפים" מה לשאול את הרופא תודה לו מראש.

25/12/2001 | 21:09 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מקוה שהקישור שנתתי לך בשאלה הקודמת עזר במה שהוא. אני מאחל לכם בריאות ומקוה שהכל יעבור בשלום. אחוזי ההצלחה בטיפול בסרטן הערמונית בעליה מתמדת וכל הזמן נמצאות שיטות חדשות. רוח איתנה וחיובית של החולה וסביביתו (מבלי לטשטש דבר) תורמים רבות להצלחת הטיפולים. מאחל לכם כל טוב דני

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת