בקשת עזרה.

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

24/12/2001 | 11:07 | מאת: שירז

שלום, אבי בן 63 חלה בסרטן הערמונית. בעוד מספר ימים אנו נפגשים עם אונקולוג-אורולוג. אני מאד מעוניינת להגיע לפגישה "מוכנה" עם שאלות. מאחר והנושא "חדש" עבורנו אשמח לקבל עצות מכל מי שיכול לעזור אילו שאלות עלינו לשאול את הרופא. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי ולייעץ. כפי שציינתי מספר הודעות לפני הודעה זו PSA -144,בדיקת מיפוי עצמות תקינה,על פי CT איזור הכליות שלפוחית השתן הכבד נקיים אף הם. מטופל כ-שבועיים ב-קסודקס ואמור לקבל זריקה פעם בשלושה חודשים. שוב תודה לכל מי שיכול לעזור ולייעץ לי מה שואלים את הרופא.

24/12/2001 | 18:32 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כדאי שתבואו ל: " קבוצת התמיכה לחולי סרטן הערמונית". 1 מ 11 ,7,רח' רביבים, גבעתיים, 17.00 ביום ד 26.12

24/12/2001 | 18:42 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בנוסף ברצוני להפנות אותך לכתבה חשובה של דר' אריאלי על "ברכיטרפיה" http://doctors.co.il/forums/read.php?f=22&i=30234&t=30234 במידה והפגישה עם אורולוג לפני יום רביעי או שאינכם יכולים לבוא. דר' אריאלי יור העמותה "1 מ 11" ויש להניח שיהיה במפגש.

29/12/2001 | 14:06 | מאת: stephj

Hi, I have recently been diagnosed with Prostate Cancer,and would like to be in contact with the 1 in 11 organisation What is the phone no.? Thanks, Stephj

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת