גודל ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/12/2001 | 18:05 | מאת: זאב

בן 42 בריא בדרך כלל. בבדיקת אולטרא סאונד הערמונית במשקל 30 גרם. האם זה תקין או חריג? בתודה זאב

25/12/2001 | 21:05 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מבקש לא לשלוח לי אימייל אלא במקרים חריגים. אני בדרך כלל מוחק אימייל ממקור שאינני צופה ממנו. במקרה שלך לחצתי בטעות על כפתור ההורדה. אני משיב רק בפורום כי אני חושב שהתשובה עשויה לתרום גם ל"קיביצים" הרבים שאני יודע שמסתכלים בשאלות והתשובות. לא השבתי כי אינני בטוח בתשובה ובמקרה כזה אני מעדיף לחכות לתשובת הרופא, הגם שהמקרה לא נראה דחוף במיוחד לפי מה שאני רואה באיטרנט הגודל הממוצע כ 20 גרם. לפי זה 30 גרם לא נראה חריג. העובדה שעשו אצלך אולטרסאונד אומרת שהיו סימפטומים נוספים. גודל הערמונית - אם אינו ענקי, לבדו אינו אומר שום דבר. לא הוספת שום פרט ולכן יקשה אולי גם על הרופא לתת לך תשובה מספקת. תהיה בריא דני

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת