עמותה 1 מ 11 ושיטות טיפול חדישות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/12/2001 | 14:24 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

1. לא ענית על השאלה כיצד אפשר לתרום לעמותה אם בכלל. 2. האם אני מבין נכון המטסטרון מתאים למי שנתגלו גרורות וה ברכיטרפיה מתאימה שמי שנתגלה אצלו סרטו הערמונית ומשום מה אינו מתאים או אינו מעונין בכריתה. דני

26/12/2001 | 00:39 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום הבנת נכון. מי שמעוניין לתרום לעמותת "1 מתוך 11"- יכול לתרום ישירות לחשבון מס' 126004 בנק דיסקונט ,יבנה סניף 175 כל תרומה תתקבל בברכה. היא מיועדת לפעילויות תמיכה בחולי סרטן. רצוי לשלוח גם את שם התורם כדי שנוכל להוציא קבלה עבור תרומה, אבל זה יכול להיות גם ללא הזדהות שמית . תודה מראש, ד"ר אריאלי יוסף - יו"ר עמותת " 1 מתוך 11 ".

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת