קשר בין אבנים בערמונית לדלקת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

15/04/2001 | 12:09 | מאת: תומר

לד"ר אריאלי שלום רב, א. ברצוני להודות לך על תרומתך לציבור בעצם קיומו של פורום זה בו אנשים מקבלים תשובה לשאלות שמטרידות אותם וכמו כן ברצוני לשבח את מהירות תגובתך לשאלות שהיא לא פחות חשובה ב. שאלתי : האם קיום אבנים (נקודות הסתיידות) בערמונית תומך בקיום דלקת כרונית בערמונית? ,אורולוג אחד אמר לי שבהחלט יש קשר בין הדברים ואילו באתרים שונים באינטרנט קראתי שאין קשר בין ההסתיידות לדלקת בתודה מראש

15/04/2001 | 22:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

תומר שלום רב קודם כל תודה. שנית אני אוהב את שמך(אם הוא אמיתי), כי הוא שמו של נכדי הקטן. לשאלתך: אבנים בערמונית הם ממצא מקרי בזמן בדקה קרטלית או ביצוע אולטרה סאונד. זה יכול לבלבל את הבודק דרך החלחולת והוא יכול לחשוב על משהו אחר,אבל כאמור בדיקת ההדמייה מרגיעה. אין לאבנים אלו שום משמעות וחשיבות. הן לא מפריעות לך- אל תפריע להם. בברכת לילה טוב ד"ר אריאלי

15/04/2001 | 22:37 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

תומר שלום רב קודם כל תודה. שנית אני אוהב את שמך(אם הוא אמיתי), כי הוא שמו של נכדי הקטן. לשאלתך: אבנים בערמונית הם ממצא מקרי בזמן בדקה רקטלית או ביצוע אולטרה סאונד. זה יכול לבלבל את הבודק דרך החלחולת והוא יכול לחשוב על משהו אחר,אבל כאמור בדיקת ההדמייה מרגיעה. אין לאבנים אלו שום משמעות וחשיבות. הן לא מפריעות לך- אל תפריע להם. בברכת לילה טוב ד"ר אריאלי

15/04/2001 | 22:37 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

תומר שלום רב קודם כל תודה. שנית אני אוהב את שמך(אם הוא אמיתי), כי הוא שמו של נכדי הקטן. לשאלתך: אבנים בערמונית הם ממצא מקרי בזמן בדקה רקטלית או ביצוע אולטרה סאונד. זה יכול לבלבל את הבודק דרך החלחולת והוא יכול לחשוב על משהו אחר,אבל כאמור בדיקת ההדמייה מרגיעה. אין לאבנים אלו שום משמעות וחשיבות. הן לא מפריעות לך- אל תפריע להם. בברכת לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת