בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/12/2001 | 14:11 | מאת: צריכה עזרה

אני וחברי לא מקיימים יחסי מין. אך התחלנו במין אוראלי ואנאלי. לי אין נסיון מיני ולו יש. האם כדאי לי לבקש ממנו לעבור בדיקת איידס? ובדיקה לגילוי מחלות מין? איך מתבצעות בדיקות אלה? היכן עושים אותן? איך לבקש ממנו לעבור בדיקות אלה בצורה כזו שלא יפגע?

16/12/2001 | 00:48 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לנזקקת לעזרה תבררי בקופה שלך- ישנן מרפאות גניקולוגיות לצעירות. לגבי בדיקת איידס -אין בעיה לבקש מרופא המשפחה. זכותך המלאה לבקש מחברך לבצע את הבדיקות. אם הוא אוהב אותך אין ספק שלא יעלב וישתף פעולה , אם לא, הוא לא שווה שתהיי אתו. עדיף להזהר בצעירותך מאשר לסבול מאוחר יותר. אם את כבר מודעת תדעי גם לעמוד על שלך. זאת זכותך המלאה . לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת