הערמונית וBPH

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/12/2001 | 23:37 | מאת: רונן

מאמר שכולל מידע רב על תוספי תזונה שיכולים לעזור במצב של BPH. (יש לקחת בחשבון שהאתר של חברה מסחרית. עדיין, המידע נראה לי אמין) http://www.lef.org/protocols/prtcl-095.shtml

16/12/2001 | 00:58 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרונן שלום תודה רבה המאמר מעניין מאד , יש בו דברים רבים חשובים. כמובן צריך לקבל בערבון מוגבל חלקים ממנו. אם למישהו יש נסין חובי עצמי אשמח שיכתוב על כך. מכל מקום היוזמה ברוכה, אני תמיד שמח ששולחים לנו חמר נוסף ומשתתפים באופן פעיל באתר. שוב תודה ולילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת