דלקת /הגדלה שפירה BPH של הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

15/04/2001 | 11:44 | מאת: חמי

לד"ר שלום רב, כבחור צעיר שסובל כמו יתר אמיתיי לפורום מדלקת כרונית בערמונית ומקריאת חומר בנדון באתרי אינטרנט שונים העוסקים באורולוגיה הגעתי למסקנה שמחלות שפירות של הערמונית מסווגות לפי גיל הפציינט כלומר - אם מדובר בבחור מתחת לגיל 40-45 הבעיה מוגדרת כ"דלקת כרונית של הערמונית" ואם מעל לגיל זה כהגדלה שפירה של הערמונית (BPH) האם זה אכן כך הדבר או שזו מסקנה לא נכונה?

15/04/2001 | 22:48 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לחמי שלום אכן ההיפרטרופיה השפירה של הערמונית וסרטן הערמונית מתחילים לרוב מעל גיל חמישים לעתים נדירות ביותר ההיפרטרופיה השפירה יכולה להתחיל בגיל 47-48 ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת