השתנה מרובה בלילה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

10/12/2001 | 20:45 | מאת: אבינועם

שלום לך דר וברוך הבא. לפני צאתך לכנס שאלתי בדבר השתנה מרובה- עד 6 פעמים בלילה- והמתנתי לשובך. בינתיים עשיתי אולטרה סאונד ומתברר שהערמונית בגודל תקין. בדיקת "שארית" מראה על 25% שארית. וזהו. אז מה עושים?

11/12/2001 | 08:52 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אם אתה יכול - תכתוב גם מה תוצאה של בדיקת PSA

11/12/2001 | 18:26 | מאת: רונן

אם עוד לא הפסקת, הפסק מידית לשתות כל משקה המכיל קופאין, וכן אל תשתה או תאכל לפני השינה.

11/12/2001 | 22:43 | מאת: אבינועם

"אל תאכל, אל תשתה" נו באמת, זה הפתרון????????? לא רציני.......

16/12/2001 | 01:11 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבינועם יש לשקול בירור אורודינמי. בינתיים אפשר לנסות טיפול ב- TAB. PRIMONIL 25 MG הייתי ממתחיל הכדור בארוחת ערב וכדור לפני השינה. כמובן כל זה לא בא במקום בדיקת אורולוג. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת