תרופות להקלה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

30/11/2001 | 17:45 | מאת: אבי

שלום רב! אני סובל מערמונית מוגדלת ומשתמש כיום ב- 4 מ"ג דוקסלוק. למדתי בפורום שיש תרופה נוספת להקלה בשם פרוקיור. אבקש לדעת האם הפרוקיור (בהתעלם ממחירה) טובה יותר, באיזה אופן היא עובדת, האם היא מאושרת ע"י מוסדות הבריאות והאם היא בעצם תחליף טוב יותר לדוקסלוק? תודה רבה.

30/11/2001 | 21:28 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

להלן קישור לתשובה של דר' אריאלי לפונה בנידון: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=104&i=6041&t=6034 אני רק מבקש לחזור על מהשהוא שדר' אריאלי מדגיש שוב ושוב. אסור לקחת תרופות להקלה במקום ! ! בירור יסודי אלא רק בנוסף לבירור יסודי.

02/12/2001 | 22:20 | מאת: אבי

דני! מה שרציתי זה לברר או להשוות בין הדוקסלוק לפרו-קיור. כמובן שעם המידע שאני צובר בפורום אני הולך לאורולוג שלי ורק באישורו ותחת השגחתו אני אשנה משהו.

08/12/2001 | 22:01 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבי שלום הפרוקיור מאושר ע"י משרד הבריאות. בחו"ל נקרא פרוסקר ובאירופה עולה חצי מחיר. תרופה טובה , מקטינה את נפח הערמונית. אפשר להתחיל בה במקביל לדוקסולוק עד שתתחיל לפעול. אם מפסיקים לקחת אותה תוך זמן קצר המצב חוזר למצב ההתחלתי. לילה טוב ד"ר אריאלי נ.ב. יש מספר תרופות דומות לדוקסולוק - אם אתה מעוניין נוכל לשוחח על כך בטל' 270-250-1800 כל יום ב' מ15.00-18.00.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת