ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/04/2001 | 18:27 | מאת: דורון

לד"ר אריאלי יוסף שלום רב אני סובל מדלקת הערמונית לפני כעשרה ימים התחלתי לקחת כדורים טבעיים של פרוסטמד שמעתי על הפרוסף יש אפשרות לקחת גם פרוסף והאים אפשר לקבל פרטים על הפרוסף והאים כדאי להמשיך עם הפרוסטמד יחד עם הפרוסף תודה וחג שמח מדורון

14/04/2001 | 22:38 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדורון שלום נכתב כבר המון על הפרוסייף ואיני רוצה לחזור עך כך. אם תועיל בטובך לדפדף בכל מה שנכתב עד כה תקבל את כל התשובות. למיטב ידיעתי (אני מאד מקווה שאיני טועה) רק על הפרוסייף נכתב שיתכן והוא יכול למנוע סרטן הערמונית. שני תוספי המזון טובים בטיפול סימפטומטי של חסימה פרוסטטית. איני סבור שיש טעם להשתמש בשניהם במקביל(אבל זאת באמת רק דעה מאד אישית ולא מבוססת על מחקר מסודר כלשהו), מכל מקום הבחירה בידך. לילה טוב ד"ר אריאלי

15/04/2001 | 12:12 | מאת: חמי

לדורון שלום, מה הסימפטומים מהם אתה סובל בדלקת הערמונית? אני סובל בעיקר מהתשנה מרובה ואי נוחות באיזור

15/04/2001 | 19:03 | מאת: שלום

לחמי שלום רב הסימפטומים הם אחרי שתיה מרגיש לחץ על קצה הפין ורץ לשירותים בעיקר ובמיוחד כשה אני יושב הרבה לאחרונה אני מרגיש גם לחץ קטן ותחושה של חום בפי הטבעת שאלתי את האורולוג שאני מטופל אצלו והוא אמר לי שיש קשר האים אתה מרגיש את אותה תחושה תודה ולהיתראות מדורון

15/04/2001 | 23:44 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדורון שלום כבר עניתי על שאלה זו בבקשה לדפדף בתשובות קודמות

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת