בדיקה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/11/2001 | 09:12 | מאת: יקי

שלום רב. הייתי מבקש לדעת , מהי בדיקת : trus ומה מטרתה ? לתשובתך אמתין בברכה יקי

28/11/2001 | 10:45 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

TRUS TRANS URECTAL ULTRSOUND זהו אולטרסאונד רקטלי, כלומר שהאלקטרודות מוחדרות דרך פי הטבעת. הוא מראה ביתר דיוק את מצב הערמונית. בדרך כלל מבצעים יחד אתו גם ביופסיה כאשר יש חשד לממאירות, ואז מחדירים יחד אם מכשיר האולטרסאונד מחט זעירה ללקיחת דגימות מהערמונית, לבדיקה היסטולוגית. יש בפורום אזכורים רבים, בדרך כלל עם ביאופסיה או ביופסיה ותוכל למצא אותם בתיבת החיפוש בראש העמוד גם המלים אולטרסאונד רקטלי.

29/11/2001 | 11:11 | מאת: יקי

דני שלום , רב תודות על תשובתך המהירה . לצערי לא עלה בידי להגיע לכתבות אודות אולטרסאונד רקטלי . אודה לך אם תואיל נא להנחות אותי יותר ספציפית , מה עלי לעשות כדי להגיע אליהן . תודה עבור תשומת הלב . בברכה יקי

08/12/2001 | 22:11 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני תודה -תשובה מצויינת ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת