דם בזרע

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

27/11/2001 | 20:30 | מאת: מודאג

בימים האחרונים הבחנתי בסימני דם בזרע. התופעה ניצפתה 3-4 פעמים. מה עלולות להיות הסיבות ומה עלי לעשות?

27/11/2001 | 22:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עליך ללכת לאורולוג. דמומים בשתן או בזרע אסור להזניח. דר' אריאלי כתב זאת כמה פעמים.

08/12/2001 | 22:23 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני ולשואל שלום יש להבדיל בין דם בשתן שיכול להצביע על פטולוגיה לפעמים(ולכן ההתייחסות יותר לחומרה), לבין דם בזרע שרק לעתים רחוקות ביותר נמצאת הסיבה. כאשר יש דם בזרע יש לשלול דלקת כמו כלמידיה , אוראזמה או דלקת יות פשוטה. כדאי לעבור US דרכי השתן ולעתים כאשר הבעיה ממושכת לשקול US טרנס-רקטלי. הטיפול לעתים אמפירי (מבלי לגלות ממש את סיבת הבעיה) ע"י אנטיביוטיקה או VIT.C . אני מדגיש שלרוב לא נמצאת סיבה ,אבל כדאי לעבור בירור מלא,. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת