L-Arginine

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

26/11/2001 | 18:16 | מאת: רונן

שלום, איך L-Arginine משפיע על בלוטת הערמונית, אם בכלל ? רונן

26/11/2001 | 18:43 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מוצא במנוע חיפוש google הרבה התיחסויות לחומר. הוא חומר רב השפעה וכדאי שתתיעץ עם אורולוג. בודאי יש השפעה, וזה גם תלוי בהרכב כי את החומר לא צריך כנראה לקחת בלי תוספות.

26/11/2001 | 20:03 | מאת: רונן

צריך תוספות בהתאם למטרות שלשמם אתה לוקח את הארגינין, למשל ליאסין אם יש לך הרפס. ממה שידוע לי L-Arginine בין היתר גורם ליצירה מרובה יותר של נוזל הפרוסטטה. נאמר לי ע"י אנשים שהבלוטת הערמונית שלהם לא הוגדלה בעקבות לקיחת הארגינין אך בכל זאת זה מעלה שאלות. האם למשל זה יכול לגרום לביטול ההשפעה של פרוסייף אם האחרון עוזר ע"י כך שהוא גורם ל"כיבוי" של בלוטת הערמונית. נחכה לד"ר... רונן

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת