כאבים באזור בסיס הפין

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

26/11/2001 | 12:04 | מאת: אסף

שלום, אני סובל מפרוסטטיטיס מזה כ6 שנים ואני כיום בן 32, בזמן האחרון יש לי כאבים חזקים באזור בסיס הפין ובסיבתו, האם זה קשור לערמונית, ואם לא ממה אלו יכולים לנבוע? בנוסף האם יש טיפול אלטרנטיבי לתופעה? בתודה אסף

26/11/2001 | 14:07 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

דר' אריאלי יעדר כשבועיים. בינתיים התיעץ עם האורולוג המטפל בפרוסטטיטיס שלך.

08/12/2001 | 22:46 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאסף שלום בהחלט יתכן שהמדובר בפרוסטטיטיס- אני מקווה שנבדקת ע"י אורולוג. אם אכן יש דלקת בערמונית הטיפול הוא אנטיביוטי לתווך ארוך לרוב בקינולונים (טריביד,ציפרוגיס). רצוי לשלב טיפול צמחי-טבעי בפרוסייף , המכיל לויקופן , סויה ומספר ויטמינים. אם תעבור בסבלנות תמצא המון חמר בפורום זה על הנושא. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת