ממצאים פתולוגיים?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/11/2001 | 21:41 | מאת: שלומי

בבדיקת אולטרה סאונד חיצונית קבע אצלי הרופא: ערמונית מוגדלת, ממדיה כ 4.6 * 5 *5.2 סמ כ 62 ג"ר במהלך השנה האחרונה בכל בדיקות השתן עיקבות דם מיקרוסקופי האם יש לראות בממצאים הבאים פתולוגיה?

22/11/2001 | 22:06 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כל מימצא של דם בשתן דורש בירור רציני. התוצאות שאתה מזכיר אינן מספיקות לקביעה. אתה צריך לחזור לאורולוג להמשך הבירור. הדם יכול לנבוע ממקור אחר מאשר הערמונית המוגדלת.

22/11/2001 | 23:45 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני שלום התשובה בול. בשבוע הבאה אני בכנס אורולוגי ,כך שכדאי שהכותבים ידעו שלא אוכל לענות לשאלותיהם. אם תוכל להודיע להם אודה לך. ביי בעוד שבועיים ד"ר אריאלי

22/11/2001 | 23:43 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשלומי שלום דם בשתן אפילו עקבות דורש בדיקה אורולוגית ללא קשר לגודל הערמונית לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת