השתנה מרובה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/11/2001 | 18:45 | מאת: אבינועם

בחודשים האחרונים, אני מרבה להשתין. מרבה, הכוונה שכל חצי שעה אני הולך לשירותים. בלילה, אני ממש סובל. 7 עד 8 פעמים אני יורד להשתין. השתן מלא. ללא צריבה. ללא בעיה אחרת. לדעתי זה מאוד מוגזם. השאלה, למה זה קורה לי? אני בן 54. וחוץ מאבנים בכליות מידי פעם, אין לי שום(?) בעיה. תודה מראש על התשובה.

22/11/2001 | 22:02 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

יכולות להיות סיבות רבות, אחת מהן הגדלת הערמונית. אי אפשר לצפות לאבחנה באינטרנט. אתה צריך להבדק על ידי אורולוג ולקבל ממנו את התשובות לשאלותיך. אם אחרי זה ישארו לך שאלות, תוכל לחזור לפורום.

22/11/2001 | 23:47 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני ולשואל רוב הסיכויים שמדובר בבעיה בערמונית . יש לפנות בהקדם לאורולוג. ד"ר אריאלי

22/11/2001 | 23:50 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבינועם אין מספיק מידע. תתקשר אלי בעוד שבועיים ביום ב' בין השעות 15.00-18.00 לטל' חינם 270-250-1800 . בינתיים כדאי לבקש בדיקת אורולוג ד"ר אריאלי

23/11/2001 | 12:03 | מאת: אבינועם

O.K. קבעתי תור לאורולוג. האם יכול להיות שכדור ללחץ דם (נורבסק) הוא גורם משתן? ואולי הרוונטקס שאני לוקח בגלל אבן בכליה? תודה על התשובות.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת