הסתיידות בלוטת הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/11/2001 | 12:19 | מאת: שריתה

שלום רב, אבי בן 55 ומתלונן מזה כ-5 שנים על אי שליטה טוטאלית בהטלת השתן, תחיפות מתן שתן וכן לאי תחושה מסויימת בעת מתן השתן. בדיקת אולטראסאונד שעשה העידה על הסתיידות בלוטת הערמונית. ממה נובעת ההסתיידות, כיצד ניתן למנוע המשך הסתיידות ומה הטיפול כיום? לתשובתך מודה, שריתה.

22/11/2001 | 23:52 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשריתה שלום להסתיידויות בערמונית אין שום משמעות מעשית ואין צורך לטפל בהן. יחד עם זאת ,ללא קשר כדאי שיבדק ע"י רופא אורולוג לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת