תשובות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/11/2001 | 23:00 | מאת: יקי

שלום רב לד"ר אריאלי , טרם קיבלתי תשובות לשאלותי מ-15 , ו - 16 לחודש בנושא - אבחנה , וערמונית . אודה לך אם תואיל נא להשיב לשאלותי . תודה עבור תשומת הלב . בברכה יקי

22/11/2001 | 21:56 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

רצוי לחזור על השאלה אם לא קבלת תשובה. דר' אריאלי מוצף שאלות ואם הוא דילג על שאלה, לא תמיד יוכל לדפדף חזרה. שאלתך הראשונה היתה על prostatic hyperplasia חיפשתי בשבילך במנוע חיפוש www.google.com ומצאתי הרבה קישורים. אחד מהם שמסביר היטב. לפי זה זו הגדלה שפירה של הערמונית כמו שנמצאת אצל 50% מהגברים מעל גיל 60 http://www.jr2.ox.ac.uk/bandolier/band11/b11-3.html שאלתך השניה לא אוכל לענות

22/11/2001 | 21:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

השאלה השניה הייתה על "ניתוח חתך בערמונית"

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת