ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/11/2001 | 15:18 | מאת: דל בר

נבדקתי באולטרא סאונד ונמצא שיש לי ערמונית מוגדלת ובסעיף U.S כתוב: "דורש בירור. מה זה U.S ? בתודה מראש דל בר

19/11/2001 | 17:01 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

עד שדר' אריאלי יספיק לענות. US זה קיצור של אוטרסאונד. יש שני סוגים של בדיקת אולטרסאוד, חיצוני ורקטלי. אם עברת בדיקת אולטרסאונד חיצונית (שבו מטיילים עם האלקטרודה על הבטן התחתונה שלך) יתכן שהמשפט אומר שרצוי לערוך אולטרסאונד רקטלי, שבו משחילים את האלקטרודה בפי הטבעת. זה יכול להיות, למשל, כי הממצאים של האולטרסאונד החיצוני אינם ברורים דיים. זה בדיוק מה שקרה לי לפני כמה שנים כשסבלתי מבעיות בערמונית.

20/11/2001 | 00:20 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני השאלה לא נוסחה בבירור. כנראה שזו הכוונה ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת