גיל צעיר

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/11/2001 | 09:37 | מאת: אורן

רציתי לדעת מדברים כל הזמן שהבעיות בהרמונית מתחילות בגיל 45. עים הבעיה מתגלת בגיל צעיר (35) זה מעיד על משהו? העים זרימה חלשה יחולה ליהיות גם משהו שלא קשור בהרמונית? במיקרה שלי הזרימה חלשה יותר כאשר אני מתאפק לאורך זמן.

19/11/2001 | 09:53 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

למה שלא תלך לאורולוג להבדק. לפני זה תבקש מרופא המשפחה בדיקת PSA (בדיקת דם פשוטה) כדי שתוכל להביא את התוצאה לאורולוג. גם הבדיקה של האורולוג פשוטה ולא תקח יותר ממספר דקות. בעיות הערמונית שכיחות מעל גיל מסוים אבל זה לא אומר שאינן יכולות להופיע בגיל אחר. אפשר להניח שהבעיה אולי לא ערמונית, וגם אז האורולוג יוכל לעזור לך.

20/11/2001 | 00:25 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדני בגיל צעיר צריך תמיד לשלול גם בעיות לא קשורות לערמונית - היצרות בשופכה, בעיה בכיס השתן וכו'. ד"ר אריאלי

20/11/2001 | 00:24 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לצעיר הגדלת הערמונית (שפירה או סרטן) מתחילים לרוב מעל גיל 50. נדיר בגיל 47-48. בגיל צעיר יכולה להיות דלקת בערמונית או בשופכה, מחלת מין, או בעיה הקשורה לכיס השתן. אם זה מציק לך בקש הפנייה לאורולוג. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת