ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/04/2001 | 08:29 | מאת: שלום

לד"ר אריאל יוסף שלום רב היום אני סובל כנראה מדלקת הערמונית קראתי בעיון רב את השאלות והתשובות השאלה הסימפטומים שאני מרגיש לחצים תכופים להשתין בעיקר כשאני יושב הרבה והרגשה של חוסר הירקנות בנוסף יש תחושה בפי הטבעת של חום בלילה אני לא קם להשתין בדיקת psa 0.7 גודל הערמונית 2.6-3.6-2.9 אני בן חמישים השאלות 1 האים יש קשר לישיבה שבישיבה אני מרגיש לחץ יותר 2 האים נראה לך לאור משתיארתי לך אכן דלקת בערמונית או ללכת על בדיקות אחרות ומה הן הבדיקות תודה ולהיתראות

14/04/2001 | 17:48 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לשלום, שלום(איך זה?) הישיבה בעצמה אינה גורם למחלה כנראה. הכאבים שאתה מציין יכולים להיות קשורים אמנם עם דלקת של הערמונית, אבל יכולה גם להיות פטולוגיה אחרת קשורה עם המעיים הגסים,רקטום או פי הטבעת. האם יש גם שינויים ביציאות כמו עצירות קשה או שילשולים? דם בצואה ? צואה שחורה? במיקרה כזה כדאי לך להתיעץ גם עם רופא כירורג(כמובן גם בדיקת אורולוג) תרגיש טוב, ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת