שתן חלש ומפוזר

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/11/2001 | 14:18 | מאת: אורן

אני בן 35 בזמן האחרון זרם השתן שלי חלש ולא ישר (לא תמיד) ,התופעה מתגברת כאשר אני מתאק לאורך זמן רב כגון שנת לילה . לאיתים רחוקות השתן סורף לאחר שאני אוחל חריף,ולפעמים סורף לי צינור הפין כאשר אני לוחץ עם היד. כאשר אני מרוכז במתן השתן אני ניגש בתדירות יותר גדולה לשירותים. ברצוני לציין שאני פחדן מכל הקשור ברפואה ובללחת להיבדק . אודה למי שידריך אותי.

16/11/2001 | 16:19 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

הפחד פה לא במקומו. בקש מרופא המשפחה בדיקת שתן כללית ותרבית, זה עשוי להיות זיהום שניתן לטיפול מהיר בתרופות ואז בודאי לא כדאי להזניח. יכול להיות שלפי התוצאות יפנה אותך הרופא לאורולוג. גם אז הבדיקה לא כואבת ומהירה מאד. רוב בעיות דרכי השתן ניתנות לטיפול, ביחוד כשהם מובחנות מוקדם. תהיה בריא

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת