הצרות דרכי השתן,האם אי פעם תבוא תשובה?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/11/2001 | 23:42 | מאת: ב.

ד"ר אריאלי , למה אתה לא עונה לי? קיבלת את כל הנתונים שביקשת, מה אם כן הבעיה? ב.

16/11/2001 | 10:06 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

שלחת את השאלה המקורית בפורום אורולוגיה (עמוד 15) . מישהו בשם ש. שאל את אותה השאלה והסתמך על השאלה שלך. נתתי לדר' אריאלי (לפי בקשתו) את ההשלשלות הזאת ואני מניח שיענה לך. השאלה של ש. והתשובה נמצאת בעמוד 16 בפורום הנ'ל. דר' אריאלי, כמו כל המנחים באתר "דוקטורס" פועל בהתנדבות וללא תמורה. הוא עושה ככל יכולתו, אבל קצב השאלות בשני הפורומים עצום. המשאב הראשון צריך להיות הרופא המומחה שלך (במקרה זה האורולוג). לפי חוק הוא חייב לך הסבר מלא על המצב שלך ככל יכולתו. אני (ודר' אריאלי ושאר המנחים בפורומים) ערים לבעיה של קבלת תשובות מספקות מרופאים - ואפילו תור לבדיקה, ולכן הפורומים נוצרו כהשלמה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת