השד הגברי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/04/2001 | 08:49 | מאת: יעל

ברשימת הרופאים לא ראיתי דבר הקשור למחלת סרטן השד הגברית , אז חשבתי אולי אתה תוכל לעזור לי . הייתי רוצה לדעת האם לגבר יש אונות חלב והם לא בשימוש ? והאם אם כך יכול להיות לו סרטן שד ממוקם של או נות החלב . אולי תוכל לפרט לי איזה סוגי סרטן שד מופיעים אצל הגבר והאם יש קשר בין סרטן השד הגברי לסרטן הערמונית ?

14/04/2001 | 17:56 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליעל שלום השד הגברי דומה לשד הנשי רק לא משמש לאותה המטרה ואינו כל כך מפותח. יש מקרים נדירים של סרטן השד אצל גברים בדיוק כמו סרטן השד של הנשים, אבל לא באותה השכיחות. לא מצאתי בספרות קשר בין סרטן השד הגברי וסרטן הערמונית,להיפך כאשר יש סרטן שד אצל אחת או יותר מנשות המשפחה ,נמצא קשר גנטי המצריך מהגברים של המשפחה יתר זהירות.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת