(PROSCAR (PROCUR

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/11/2001 | 22:53 | מאת: חיים

לדר אריאלי שלום אני סובל מערמונית מוגדלת מזה מספר שנים וכמעת נשלחתי לעבור ניתוח עקב הצורך הדחוף במתן שתן לעיתים קרובות,והתופעות הרגילות הנוספות. לפני ביצוע הניתוח בקשתי לנסות ולקחת כדוריPROSCAR,והשינוי היה מהותי והתחלתי להרגיש נהדר ,ללא קימה בלילה, ובמשך היום כל4-5 שעות (אני לוקח את התרופה כארבע שנים). לאחרונה אני קם בלילה לאחר כחמש שעות כל לילה, האם יתכן שהשפעת התרופה יורדת? האם ניתן לקחת יחד עם ה PROSCAR גם פרוסייף שעליו נודע לי מהפורום? אגב PSA אני בודק כל חצי שנה והוא 0.6 וזאת עקב השפעת התרופה. אודה לך על חוות דעתך. חיים

06/11/2001 | 23:24 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לחיים שלום פרוקיור(פרוסקר בחו"ל), היינה תרופה נהדרת ,אשר מורידה משמעותית את גודל הערמונית ומשפרת מאד את איכות החיים. הבעיה היחידה היינו המחיר הגבוה שלה. לאחר מספר שנים של שימוש יכולה להיות ירידה בהשפעת התרופה. מותר ואף רצוי מאד לשלב טיפול בפרוקיור ופרוסייף. לפרוסייף תכונות רבות ויש לה בין שאר הפעילויות, פעילות כמו לפרוקיור. ההבדל היחיד שלגבי פרוסייף יש יותר מחקרים שהתוסף מעבר להיותו טבעי ולכן כמעט נטול ת. לוואי , הוא יכול למנוע את התפתחות סרטן הערמונית. שאלתך מצויינת. לילה טוב ד"ר אריאלי

08/11/2001 | 19:09 | מאת: אבי

לדר' אריאלי שלום מתשובתך לחיים למדתי משהו חדש. אני סובל מתופעות דומות לאלה שחיים תאר, אני קם בד"כ פעמיים במשך הלילה, לפעמים פעם אחת. אני לוקח כיום דוקסלוק 4 מ"ג וחי עם זה איך שהוא. השאלה היא האם ה- PROSCAR והפרוסייף עשויים לשפר את ההרגשה והיכן ניתן להשיג אותן? תודה רבה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת