בדיקת נוזל הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

27/10/2001 | 18:12 | מאת: איתן

שלום ד"ר. מה היעילות של בדיקת נוזל הערמונית.(בדיקת 4 כוסות). שבוע טוב. איתן.

01/11/2001 | 19:40 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאיתן שלום בדיקה זו נעשית לעתים רחוקות. את רוב גורמי הדלקת בערמונית אפשר לבודד באמצעות בדיקות כמו זרע לתרבית, דם לכלמידיה ושתן לתרבית. במקרים קשים וכאשר טיפולים סטנדרטיים באנטיביוטיקה +/- תוסף מזון לא מועילים מנסים לבודד גורמי מחלה נדירים כמו UREASMA באמצעות בדיקת 4 כוסות. כדאי להבין שהערמונית היינה איבר בלוטי המורכב מחללים רבים בהם יכולים "להסתתר" גורמי מחלה מסוימים ולכן קשה לפעמים להגיע אליהם באופן רגיל. זאת הסיבה מדוע גם לאנטיביוטיקה קשה להגיע לכל חלל כזה ולפעמים אנו נאלצים בטיפולים ממושכים כדי להגיע לריפוי מלא. אם אתה רוצה אולי תסביר לקוראים כיצד נעשית הבדיקה הז- לא כולם שמעו עליה. לילה טוב, ד"ר אריאלי

02/11/2001 | 14:32 | מאת: איתן

/www.prostate.com.ph

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת